zaterdag, oktober 15, 2022 - 19:00
Inhoud:
Heren 1° nationale Schulen A - Vedrinamur A Heren 3° nationale Schulen B - Berlaar B Heren landelijke Schulen C - Zandvoorde B
Samenvatting:
Kunnen de heren A terug stunten?

Ontbijtactie

zondag, oktober 23, 2022 - 09:00
Inhoud:

Het jeugdbestuur organiseert een eerste ontbijtactie in de club. Naar goede gewoonte kan je online inschrijven via onze website!
Je kan kiezen tussen een gewoon ontbijt, een aangepaste versie voor de kinderen en een vegetarisch aanbod.

Samenvatting:
Kom jij ook onze jeugdwerking steunen?

zaterdag, oktober 1, 2022 - 19:00
Inhoud:
Dames Landelijke om 14 u Schulen A - St Niklase A Heren 1° nationale: 19 u Schulen A - Don Bosco A Heren 3° nationale Schulen B - Libramont A Heren Landelijke Schulen C - Salamander B
onze dames starten thuis

Nationale competitie

zaterdag, september 17, 2022 - 19:00
Inhoud:
Heren 1° nationale Schulen A - Tiège A Heren 3° nationale Schulen B - Wavre A Heren Landelijke Schulen C - Merksplas B
Start met thuismatchen!

Maand van de sportclub

zaterdag, september 3, 2022 - 10:00
dinsdag, september 27, 2022 - 20:00
Inhoud:

Naar goede jaarlijkse traditie doet TTC Schulen mee met de maand van de sportclub Dat betekent dat je in september gratis mag komen kennismaken met onze club en onze mooie sport. Wie kan wanneer terecht in de club in de maand september? - Kinderen tot 12 jaar mogen naar onze startersgroep komen: elke zaterdag van 10 tot 11 u. - Jongeren boven 12 jaar mogen naar de trainingsgroep komen die doorgaat op dinsdag van 18.30 tot 19.30 u - Volwassenen van alle leeftijden kunnen elke maandag vanaf 21 u vrij komen spelen samen met onze recreanten. Er zijn op maandag ook momenten waarop er geleid kan getraind worden. Als je nog bijkomende info wilt, dan mag je altijd contact opnemen:

- Voor de jeugd: 0478 23 36 94 (Lode en Mieja)

- Voor de volwassenen: 0477 47 95 49 en Jos 0475 89 96 34 En uiteraard is het gratis!

Ook jij bent welkom!

Clubkampioenschap

zaterdag, mei 14, 2022 - 17:00
Inhoud:
Nu corona achter ons ligt, kunnen we eindelijk terug een clubkampioenschap organiseren. Jeugdspelers kunnen inschrijven voor de jeugdreeksen. Daarnaast organiseren we later op de avond een reeks "klassementen" en een "open reeks". Je kan dus op meer dan één reeks inschrijven: daarom is het belangrijk dat je bij de inschrijving duidelijk vermeldt aan welke reeks(en) je wilt meedoen. De jeugdreeks start om 17 u en duurt tot 19 u. Om 19 u gaat de algemene vergadering van de club door en de huldiging van onze kampioenen: op de algemene vergadering is iedereen welkom en hiervoor hoef je niet in te schrijven. Om praktische redenen vragen we om in te schrijven via mail: lode.gelade@gmail.com en dit uiterlijk 10/05/2022.
Clubkampioenschap en algemene vergadering

Nationale matchen!

zaterdag, april 23, 2022 - 19:00
Inhoud:
Heren 1° nationale Schulen A - Diest A Heren 2° nationale Schulen B - Melreux A Landelijke: Schulen C - Diest C
Laatste matchen derby tegen PW DIEST

zaterdag, maart 19, 2022 - 19:00
Inhoud:
Heren 1° nationale Schulen A - Astrid A: de tweede tegen de vierde uit de rangschikking! Heren 2° nationale Schulen B - Merelbeke A Landelijke Schulen C - St Pauwels A
Samenvatting:
Onze ploegen spelen tegen toppers

Zomerstage voor competitiespelers

maandag, augustus 8, 2022 - 09:30
woensdag, augustus 10, 2022 - 15:30
Inhoud:

Onze zomerstage is een perfecte voorbereiding op de nieuwe competitie en de hervatting van onze geleide trainingen. We voorzien sparring en begeleiding door gediplomeerde trainers. 's Middags zal het jeugdbestuur zorgen voor een maaltijd en een drankje.
Tegelijk met deze stage wordt ook het zomersportkamp voor starters georganiseerd: zodat we de sporthal verdelen in twee delen. Dat betekent dat het aantal deelnemers beperkt is en dat inschrijving tijdig dient te gebeuren als je erbij wilt zijn!
De prijs hebben we bewust laag gehouden en tevens kan je aanspraak maken op de sportpremie van jouw ziekenfonds.
Jouw inschrijving is definitief na betaling van het inschrijvingsgeld.

Samenvatting:
Zomerstage als voorbereiding op de competitie

Zomer sportkamp TAFELTENNIS

maandag, augustus 8, 2022 - 09:30
woensdag, augustus 10, 2022 - 15:30
Inhoud:
Op 8, 9 en 10 augustus kan je komen kennismaken met onze sport in de sporthal in Schulen.
Dit sportkamp is bedoeld voor kinderen die willen starten met onze sport of al wat gespeeld hebben.
je mag een introductie verwachten onder leiding van gediplomeerde trainers die jou de eerst technieken van onze sport zullen bijbrengen.
's middags wordt er een maaltijd en een drankje aangeboden.

Tegelijk met dit sportkamp gaat er ook een stage door voor onze ervaren spelers: dan kan je daarvan ook genieten en wellicht iets opsteken.
Voor dit sportkamp krijg je uiteraard een attest waarmee je de sportpremie bij jouw ziekenfonds kan aanvragen.
Ook een attest in verband met kinderopvang is mogelijk.
De plaatsen zijn beperkt, dus is tijdig inschrijven de boodschap: jouw inschrijving is definitief na betaling van het inschrijvingsgeld.
Samenvatting:
Wil jij ook kennismaken met tafeltennis?