Maand van de sportclub

maandag, september 2, 2019 - 21:00
maandag, september 30, 2019 - 23:00
Inhoud:
Voor de jeugd vanaf 6 jaar: elke dinsdag en woensdag vanaf 18 u in september voor volwassenen van alle leeftijden: elke maandag vanaf 21 u in september
Samenvatting:
TTC Schulen zet de deuren open

Nationale matchen

zaterdag, september 21, 2019 - 14:00
Inhoud:
Dames A in super om 14 u Schulen A - Lipalet A: beide ploegen zijn gepromoveerd naar super en waren vorig jaar eerste en tweede in 1° nationale. Direct een belangrijke match voor beide ploegen! Supporters op post Heren A in 2° nationale om 19 u Schulen A - rooigem Gent B Heren B in landelijke om 19 u Schulen B - Rooigem Gent D
Dames A spelen derby in SUPER

Beker van Limburg

vrijdag, september 6, 2019 - 20:00
Inhoud:
De beker van Limburg start met een poule. Onze heren A-ploeg of de familie Poel mag eerst naar Lipalet en krijgt dan op vrijdag 6/9/2019 Hoeselt B op bezoek. Dat zou al direct een moeilijke match kunnen zijn maar naar goede traditie zal onze ploeg terug gaan voor winst.
Familie Poel speelt beker

Derby in SUPER

zondag, september 15, 2019 - 17:30
Inhoud:
zowel Schulen als Hasselt is gestegen naar de SUPER-afdeling. Een gelukkig toeval wil dat wij onze onderlinge match spelen op de eerste speeldag en nog wel in Schulen. De match start om 17.30 u - er wordt gespeeld op één tafel en met officiële scheidsrechters. Supporters op post!
Schulen - Hasselt

Trainingen op maandag

maandag, juni 10, 2019 - 20:00
Inhoud:
De werken voor de vervanging van de verwarmingsinstallatie zijn volop aan de gang. Het gevolg is dat de sporthal voorlopig niet beschikbaar is en er niet kan getraind worden op maandagavond. Wij geven een seintje zo vlug als het wel terug kan. De geleide trainingen in de club starten terug op dinsdag 20/08/2019.
Maandagtraining geannuleerd

Inloopstage 2019

maandag, juli 29, 2019 - 09:30
dinsdag, juli 30, 2019 - 12:30
Inhoud:
Voor degenen die zich willen klaarstomen voor de zware stages van MTC, provincie of andere... kan de inloopstage gebruiken om terug in het goede ritme te komen. Opgelet: tijdig inschrijven is de boodschap!
Samenvatting:
Een goede start voor het nieuwe seizoen

Zomerstage TTC Schulen

maandag, augustus 5, 2019 - 09:45
woensdag, augustus 7, 2019 - 15:00
Inhoud:
Je krijgt een boeiende stage begeleid door ervaren trainers. 's middags zorgt het jeugdbestuur voor een lekker hapje. Uiteraard mag je na de stage ook nog meedoen: onze jeugd krijgt heel wat trainingsmogelijkheden.
Samenvatting:
Kom jij ook kennis maken met tafeltennis?

Clubkampioenschap

zaterdag, april 27, 2019 - 15:00
Inhoud:
Het clubkampioenschap wordt gespeeld in verschillende reeksen! Je dient in te schrijven en let op: je moet kiezen aan welke reeks(en) je wilt meedoen. Gelieve dat duidelijk te vermelden bij de inschrijving Je kan kiezen voor *maximum* 3 reeksen: jeugd, klassement en open panda of klassement, recreatie en open panda. Je mag je uiteraard ook beperken tot één reeks vb. enkel de jeugdreeks om 17.30 u start de KOPPAVOND POSNO om 18 u huldigen wij onze kampioenen
Ook KOOPAVOND POSNO

Viering 50 jaar

vrijdag, mei 10, 2019 - 19:00
Inhoud:
Het was reeds lang aangekondigd maar nu komt het hoogtepunt van de viering van 50 jaar TTC Schulen dichterbij. Op vrijdag 10 mei gaan we vieren met (hopelijk) vele leden en oud-leden. Al onze spelers, partners, ouders, vrijwilligers, sponsors, sympathisanten, andere clubs zijn welkom op deze viering. We hopen dat jij er ook zal bij zijn!.
Academische zitting TTC Schulen

Nationale matchen in Schulen

zaterdag, april 6, 2019 - 19:00
Inhoud:
Heren 1° nationale Schulen A - donald A Heren 2° nationale Schulen B - Merelbeke A
Samenvatting:
Laatste match van het seizoen