zaterdag, oktober 3, 2020 - 13:00
Inhoud:
Zaterdag om 13 u Dames 2° nationale Schulen A - Les Castors A Zaterdag om 19 u Heren 1° nationale Schulen A - Aye A Heren 2° nationale Schulen B - Nodo A Heren landelijke Schulen C - Nodo C Wij hebben de luxe om zowel spelers als toeschouwers corona-veilig toe te laten! Je bent dus welkom om te komen supporteren
Samenvatting:
Heren en dames spelen thuis!

zaterdag, september 19, 2020 - 19:00
Inhoud:
In week 2 spelen al onze nationale ploegen thuis. - Dames in 2° nationale om 14 u: Schulen A - Basecles B - Heren A in 1° nationale om 19 u Schulen A - Basecles A - Heren B in 2° nationale Schulen B - £Chatelet A - Heren C in landelijke Schulen C - Schoten A
Samenvatting:
Onze nationale ploegen spelen allen thuis!

Vriendjesdag

woensdag, september 9, 2020 - 17:30
Inhoud:
Op woensdag 9 september willen we jou de kans geven om vriendjes, broer, zus...mee te brengen naar onze club. Op die manier kunnen zij ook eens proeven van onze sport en wie weet worden zij ook gegrepen door de microbe zoals jij.
Samenvatting:
Breng jouw vriendjes mee naar de training!

Kids Days

woensdag, september 2, 2020 - 17:30
woensdag, september 30, 2020 - 18:30
Inhoud:
Elke woensdag van september zetten wij de deuren open om te komen kennismaken met onze mooi sport. Kinderen vanaf de laatste kleuterklas zijn welkom. Wat heb je nodig? Veel zin om te spelen en propere sportschoenen (om in de sporthal aan te doen). Voor de rest zorgen wij. Gezien de coronamaatregelen moeten we er zicht op hebben wie er komt meedoen. Daarom is het nodig om via een mailtje naar lode.gelade@telenet.be door te geven dat je gaat komen.
Samenvatting:
TTC Schulen zet de deuren open
Bestand:

Zomerstage voor iedereen

woensdag, juli 29, 2020 - 10:00
vrijdag, juli 31, 2020 - 15:00
Inhoud:
Een zomerkamp voor beginnelingen en voor degenen die eens willen kennismaken met tafeltennis.
leeftijd: van 6 tot 16 jaar
Met ervaren trainers en een gevarieerd aanbod.
Je brengt zelf je picknick mee en je krijgt een drankje.
Omwille van de coronamaatregelen is het aantal deelnemers beperkt tot 18.
Snel inschrijven is de boodschap.
Inschrijven doe je via mail naar: lode.gelade@telenet.be en dat uiterlijk tot uiterlijk zondag 26/7/2020
Samenvatting:
Wil je eens proeven van tafeltennis?

Stage voor ervaren spelers

maandag, augustus 3, 2020 - 10:00
donderdag, augustus 6, 2020 - 15:00
Inhoud:
Voor ervaren spelers met minimum niveau E2, plannen we een stage als voorbereiding op het nieuwe seizoen. Gezien de corona-maatregelen is het aantal deelnemers beperkt tot 18. Snel inschrijven is de boodschap via mail naar lode.gelade@telenet.be
Samenvatting:
Inloopstage voor het nieuwe seizoen

zaterdag, maart 14, 2020 - 14:00
Inhoud:
Als gevolg van het coronavirus is de competitie opgeschort en is er tot einde maart geen toegang tot de sporthal. Er kunnen bijgevolg ook geen trainingen doorgaan.
Dames in super tegen Malonne

Landskampioen in Schulen in actie

zondag, maart 8, 2020 - 19:00
Inhoud:
Vorig jaar werd Diest landskampioen en dat is niet verwonderlijk als je ziet dat zij spelen met Europese topspelers zoals Kreanga (A3), Smirnov (A5) en nog een hele reeks A-spelers. Ook nu leidt Diest de dans in SUPER. Een unieke kans voor onze jeugdspelers om het op te nemen tegen deze spelers. Als jij dit ook wilt meemaken: afspraak zondag om 19 u in Schulen!
Heren super: Diest - Schulen

Instuif in TTC Schulen

maandag, februari 24, 2020 - 10:00
Inhoud:
Wij organiseren een instuif in tafeltennisclub Schulen op maandag 24/2 van 10 u tot 12 u. Jij bent welkom en het is helemaal gratis. Inschrijven is wel belangrijk via mail: lode.gelade@telenet.be zodat we een idee hebben van het aantal deelnemers. Als dit initiatief meevalt dan wordt het zeker herhaald - je mag dus ook een berichtje verwachten als het opnieuw doorgaat.
Samenvatting:
Kom jij ook eens proeven...

zaterdag, februari 15, 2020 - 14:00
Inhoud:
Om 14 uur: Dames Super Schulen A - Seufvilles Senne A Dames landelijke Schulen B - Leopoldsburg A om 19 u Heren 2° nationale Schulen A - Chiroux A Heren landelijke: Schulen B - Geelse B
Samenvatting:
Dames B op weg naar de titel?