Trainingen op maandag

maandag, juni 10, 2019 - 20:00
Inhoud:
De werken voor de vervanging van de verwarmingsinstallatie zijn volop aan de gang. Het gevolg is dat de sporthal voorlopig niet beschikbaar is en er niet kan getraind worden op maandagavond. Wij geven een seintje zo vlug als het wel terug kan. De geleide trainingen in de club starten terug op dinsdag 20/08/2019.
Maandagtraining geannuleerd

Inloopstage 2019

maandag, juli 29, 2019 - 09:30
dinsdag, juli 30, 2019 - 12:30
Inhoud:
Voor degenen die zich willen klaarstomen voor de zware stages van MTC, provincie of andere... kan de inloopstage gebruiken om terug in het goede ritme te komen. Opgelet: tijdig inschrijven is de boodschap!
Samenvatting:
Een goede start voor het nieuwe seizoen

Zomerstage TTC Schulen

maandag, augustus 5, 2019 - 09:00
woensdag, augustus 7, 2019 - 15:00
Inhoud:
Je krijgt een boeiende stage begeleid door ervaren trainers. 's middags zorgt het jeugdbestuur voor een lekker hapje. Uiteraard mag je na de stage ook nog meedoen: onze jeugd krijgt heel wat trainingsmogelijkheden.
Samenvatting:
Kom jij ook kennis maken met tafeltennis?

Clubkampioenschap

zaterdag, april 27, 2019 - 15:00
Inhoud:
Het clubkampioenschap wordt gespeeld in verschillende reeksen! Je dient in te schrijven en let op: je moet kiezen aan welke reeks(en) je wilt meedoen. Gelieve dat duidelijk te vermelden bij de inschrijving Je kan kiezen voor *maximum* 3 reeksen: jeugd, klassement en open panda of klassement, recreatie en open panda. Je mag je uiteraard ook beperken tot één reeks vb. enkel de jeugdreeks om 17.30 u start de KOPPAVOND POSNO om 18 u huldigen wij onze kampioenen
Ook KOOPAVOND POSNO

Viering 50 jaar

vrijdag, mei 10, 2019 - 19:00
Inhoud:
Het was reeds lang aangekondigd maar nu komt het hoogtepunt van de viering van 50 jaar TTC Schulen dichterbij. Op vrijdag 10 mei gaan we vieren met (hopelijk) vele leden en oud-leden. Al onze spelers, partners, ouders, vrijwilligers, sponsors, sympathisanten, andere clubs zijn welkom op deze viering. We hopen dat jij er ook zal bij zijn!.
Academische zitting TTC Schulen

zaterdag, april 6, 2019 - 19:00
Inhoud:
Heren 1° nationale Schulen A - donald A Heren 2° nationale Schulen B - Merelbeke A
Samenvatting:
Laatste match van het seizoen

zaterdag, maart 30, 2019 - 14:00
Inhoud:
Dames 1° nationale Schulen A - Fleur Bleue A bij winst kan onze ploeg nog strijden om de titel in de laatste match in en tegen Lipalet. Heren D: Geen match wegens algemeen forfait Eikenlo.
Samenvatting:
Winnen en toch nog kampioen?

Verenigingentornooi!

dinsdag, april 16, 2019 - 20:00
donderdag, april 25, 2019 - 20:00
Inhoud:

Het bedrijventornooi gaat 's avonds door: er wordt gestart om 20u.
Je speelt als ploeg op één dag een voorronde: hier kan je nog jouw voorkeur van speeldag opgeven: 16, 17 of 18/4/2019.
Indien er te weinig ploegen zouden zijn, kan er één speeldag van de voorronde geschrapt worden: daarom is het zeker belangrijk dat je bij inschrijving laat weten welke van deze data voor jou wel/niet kunnen zodat we daarmee rekening kunnen houden.
Gelieve bij inschrijving zeker de contactgegevens van iemand van de ploeg door te geven zodat we jou tijdig kunnen informeren over de concrete afspraken.

indien je nog meer info wenst: puteddy@skynet.be of 0477 47 95 49

Samenvatting:
Met drie spelers kan je meedoen!

zaterdag, maart 23, 2019 - 19:00
Inhoud:
Heren 1° nationale: Schulen A - Braine A Deze match beslist over het stijgen naar SUPER. Braine speelt normaal met 3 B0 en B2. Een spannende match waarbij het gaat om de knikkers. Heren 2° nationale: Schulen B - Palette Bon Secour Supporters op post!
Strijd om plaats 2

zaterdag, maart 16, 2019 - 19:00
Inhoud:
Heren 1° nationale Schulen A - champ d'En Haut Heren 2° nationale Schulen B - Arc en Ciel A
Blijven heren A winnen?