Clubkampioenschap

zaterdag, mei 14, 2022 - 17:00
Inhoud:
Nu corona achter ons ligt, kunnen we eindelijk terug een clubkampioenschap organiseren. Jeugdspelers kunnen inschrijven voor de jeugdreeksen. Daarnaast organiseren we later op de avond een reeks "klassementen" en een "open reeks". Je kan dus op meer dan één reeks inschrijven: daarom is het belangrijk dat je bij de inschrijving duidelijk vermeldt aan welke reeks(en) je wilt meedoen. De jeugdreeks start om 17 u en duurt tot 19 u. Om 19 u gaat de algemene vergadering van de club door en de huldiging van onze kampioenen: op de algemene vergadering is iedereen welkom en hiervoor hoef je niet in te schrijven. Om praktische redenen vragen we om in te schrijven via mail: lode.gelade@gmail.com en dit uiterlijk 10/05/2022.
Clubkampioenschap en algemene vergadering

Nationale matchen!

zaterdag, april 23, 2022 - 19:00
Inhoud:
Heren 1° nationale Schulen A - Diest A Heren 2° nationale Schulen B - Melreux A Landelijke: Schulen C - Diest C
Laatste matchen derby tegen PW DIEST

zaterdag, maart 19, 2022 - 19:00
Inhoud:
Heren 1° nationale Schulen A - Astrid A: de tweede tegen de vierde uit de rangschikking! Heren 2° nationale Schulen B - Merelbeke A Landelijke Schulen C - St Pauwels A
Samenvatting:
Onze ploegen spelen tegen toppers

Zomerstage voor competitiespelers

maandag, augustus 8, 2022 - 09:30
woensdag, augustus 10, 2022 - 15:30
Inhoud:

Onze zomerstage is een perfecte voorbereiding op de nieuwe competitie en de hervatting van onze geleide trainingen. We voorzien sparring en begeleiding door gediplomeerde trainers. 's Middags zal het jeugdbestuur zorgen voor een maaltijd en een drankje.
Tegelijk met deze stage wordt ook het zomersportkamp voor starters georganiseerd: zodat we de sporthal verdelen in twee delen. Dat betekent dat het aantal deelnemers beperkt is en dat inschrijving tijdig dient te gebeuren als je erbij wilt zijn!
De prijs hebben we bewust laag gehouden en tevens kan je aanspraak maken op de sportpremie van jouw ziekenfonds.
Jouw inschrijving is definitief na betaling van het inschrijvingsgeld.

Samenvatting:
Zomerstage als voorbereiding op de competitie

Zomer sportkamp TAFELTENNIS

maandag, augustus 8, 2022 - 09:30
woensdag, augustus 10, 2022 - 15:30
Inhoud:
Op 8, 9 en 10 augustus kan je komen kennismaken met onze sport in de sporthal in Schulen.
Dit sportkamp is bedoeld voor kinderen die willen starten met onze sport of al wat gespeeld hebben.
je mag een introductie verwachten onder leiding van gediplomeerde trainers die jou de eerst technieken van onze sport zullen bijbrengen.
's middags wordt er een maaltijd en een drankje aangeboden.

Tegelijk met dit sportkamp gaat er ook een stage door voor onze ervaren spelers: dan kan je daarvan ook genieten en wellicht iets opsteken.
Voor dit sportkamp krijg je uiteraard een attest waarmee je de sportpremie bij jouw ziekenfonds kan aanvragen.
Ook een attest in verband met kinderopvang is mogelijk.
De plaatsen zijn beperkt, dus is tijdig inschrijven de boodschap: jouw inschrijving is definitief na betaling van het inschrijvingsgeld.
Samenvatting:
Wil jij ook kennismaken met tafeltennis?

Nationale competitie

zaterdag, februari 12, 2022 - 19:00
Heren 2° nationale: Schulen B - Logis Ouderghem
INhaalmatch heren B

Nationale matchen in schulen

zaterdag, februari 5, 2022 - 19:00
Inhoud:
Heren 1° nationale: Schulen A - Castellinoise A Heren landelijke: Schulen C - Rooigem D Supporters op post!
Publiek terug toegelaten!

zaterdag, januari 22, 2022 - 19:00
Inhoud:
Heren 1° nationale Schulen A - champ d'en Haut Heren 2° nationale Schulen B - Logis B Heren Landelijke Schulen C - Stekene B
Samenvatting:
Nog geen toeschouwers toegelaten: helaas!

Kampioenschapsstage

woensdag, januari 5, 2022 - 10:00
donderdag, januari 6, 2022 - 12:30
Inhoud:
Kom jij ook naar onze voorbereidende stage voor de Limburgse kampioenschappen. Je mag uiteraard ook jouw dubbelpartner meebrengen naar de stage. Onder voorbehoud van strengere coronamaatregelen, maar dan brengen we degenen die zijn ingeschreven zo snel mogelijk op de hoogte.
Samenvatting:
Voorbereiding op de Limburgse kampioenschappen!

zaterdag, december 4, 2021 - 19:00
Inhoud:
Als gevolg van de coronamaatregelen mogen we blij zijn dat we nog kunnen spelen. Publiek is echter verboden vanaf nu - enkel de ouders die een kind brengen mogen op de match blijven! Cafetaria sluit om 23 u en bijgevolg wordt er na de match niet meer gegeten zo lang deze maatregel geldt. Heren 1° nationale Schulen A - Aye A Heren 2° nationale Schulen B - Nodo A Heren Landelijke Schulen C - Nodo C
Nationale matchen zonder publiek