Stages in TTC Schulen in juli en augustus

dinsdag, juli 27, 2021 - 18:30
donderdag, juli 29, 2021 - 21:30
Inhoud:
Hopelijk mogen we binnenkort terug aan de slag om coronaveilig te trainen, iets wat we voor de tweede golf ook al deden. De maatregelen werden in onze club goed nageleefd en er hebben zich nooit problemen voorgedaan maar ondertussen liggen we zoals alle binnensporten al heel lang stil. Het zal dan ook nodig zijn om geleidelijk terug op te bouwen om terug klaar te zijn bij de start van het volgende seizoen. In de vakantie plannen we twee stages waarop ook jij welkom bent. Tijdig inschrijven is de boodschap want we verwachten dat heel wat spelers zitten te popelen om terug te kunnen trainen en spelen. Voor de dagstages gaan we geen maaltijd aanbieden omdat dit mogelijks nog niet is toegestaan. Begin juli gaan we de coronamaatregelen die zullen gelden tijdens de stages, laten weten. Daarbij zullen we wellicht ook een info-fiche van elke deelnemer moeten bijhouden maar dat laten we dan nog weten. Uiteraard krijg je voor onze stage ook een attest van deelname waarmee je de premie voor deelname aan sportkampen kan bekomen bij jouw ziekenfonds.
Samenvatting:
Je kan voor de twee stages apart inschrijven

Sportkamp

maandag, juli 12, 2021 - 10:00
vrijdag, juli 16, 2021 - 15:00
Inhoud:
IN juli kan je in Schulen terecht voor een omnisportkamp. We richten ons tot kinderen van de lagere school (geboren tussen 2009 en 2015) Er zullen allerlei sporten en spelen aan bod komen en dat zowel in de sporthal als buiten. Ons kamp wordt begeleid door gediplomeerde trainers. We vragen dat je zelf een lunchpakket meebrengt: je krijgt bij het eten een frisdrank in een flesje (om het veilig te houden). We voorzien ook om rekening te houden met de coronamaatregelen die op dat moment nog gelden. Er is ook opvang voorzien van één uur voor aanvang tot één uur na de stopzetting: dus van 9 u tot 16 u Jouw inschrijving doe je via mail naar lode.gelade@gmail.com Jouw inschrijving is definitief na betaling van het inschrijvingsgeld. Een maand voor de start van ons kamp zal je een vragenlijst krijgen waarbij we de nodige info vragen om attesten te kunnen opmaken Deze attesten dienen voor de sportpremie van jouw ziekenfonds en nadien ook voor het fiscaal attest kinderopvang. Daarnaast zullen we de nodige inlichtingen vragen die nog vereist zijn in verband met corona. Als je nog meer info wenst kan je altijd contact opnemen: 0478 23 36 94
Omnisportkamp in TTC Schulen

Herfststage gevorderde spelers

dinsdag, november 3, 2020 - 09:30
woensdag, november 4, 2020 - 12:30
Inhoud:
Als corona het ons toelaat gaan we in de herfstvakantie nog een tandje bijsteken. Je kan twee dagen naar de stage komen maar inschrijven is belangrijk zodat we alles coronaveilig kunnen organiseren.
Stage voor ervaren spelers

Herfststage starters

dinsdag, november 3, 2020 - 13:30
woensdag, november 4, 2020 - 15:30
Inhoud:
Wij hebben een mooie groep starters en de herfstvakantie biedt de kans om wat meer uitgebreid te trainen en te spelen. Inschrijven is nodig zodat we alles coronaveilig kunnen organiseren.
Samenvatting:
Stage voor onze starters!

Nationale matchen geannuleerd

zaterdag, oktober 17, 2020 - 14:00
Inhoud:
Dames 2° nationale: 14 u Schulen - Berlaar Heren 1° nationale: 19 u Schulen A - Berlaar A Heren 2° nationale Schulen B - Berlaar B Heren landelijke: enkel deze match gaat door! Schulen C - Hoeselt C
Alle ploegen tegen Berlaar

Nationale matchen

zaterdag, oktober 3, 2020 - 13:00
Inhoud:
Zaterdag om 13 u Dames 2° nationale Schulen A - Les Castors A Zaterdag om 19 u Heren 1° nationale Schulen A - Aye A Heren 2° nationale Schulen B - Nodo A Heren landelijke Schulen C - Nodo C Wij hebben de luxe om zowel spelers als toeschouwers corona-veilig toe te laten! Je bent dus welkom om te komen supporteren
Samenvatting:
Heren en dames spelen thuis!

Nationale matchen

zaterdag, september 19, 2020 - 19:00
Inhoud:
In week 2 spelen al onze nationale ploegen thuis. - Dames in 2° nationale om 14 u: Schulen A - Basecles B - Heren A in 1° nationale om 19 u Schulen A - Basecles A - Heren B in 2° nationale Schulen B - £Chatelet A - Heren C in landelijke Schulen C - Schoten A
Samenvatting:
Onze nationale ploegen spelen allen thuis!

Vriendjesdag

woensdag, september 9, 2020 - 17:30
Inhoud:
Op woensdag 9 september willen we jou de kans geven om vriendjes, broer, zus...mee te brengen naar onze club. Op die manier kunnen zij ook eens proeven van onze sport en wie weet worden zij ook gegrepen door de microbe zoals jij.
Samenvatting:
Breng jouw vriendjes mee naar de training!

Kids Days

woensdag, september 2, 2020 - 17:30
woensdag, september 30, 2020 - 18:30
Inhoud:
Elke woensdag van september zetten wij de deuren open om te komen kennismaken met onze mooi sport. Kinderen vanaf de laatste kleuterklas zijn welkom. Wat heb je nodig? Veel zin om te spelen en propere sportschoenen (om in de sporthal aan te doen). Voor de rest zorgen wij. Gezien de coronamaatregelen moeten we er zicht op hebben wie er komt meedoen. Daarom is het nodig om via een mailtje naar lode.gelade@telenet.be door te geven dat je gaat komen.
Samenvatting:
TTC Schulen zet de deuren open

Zomerstage voor iedereen

woensdag, juli 29, 2020 - 10:00
vrijdag, juli 31, 2020 - 15:00
Inhoud:
Een zomerkamp voor beginnelingen en voor degenen die eens willen kennismaken met tafeltennis.
leeftijd: van 6 tot 16 jaar
Met ervaren trainers en een gevarieerd aanbod.
Je brengt zelf je picknick mee en je krijgt een drankje.
Omwille van de coronamaatregelen is het aantal deelnemers beperkt tot 18.
Snel inschrijven is de boodschap.
Inschrijven doe je via mail naar: lode.gelade@telenet.be en dat uiterlijk tot uiterlijk zondag 26/7/2020
Samenvatting:
Wil je eens proeven van tafeltennis?